Seyfullah Polat

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafın Şanlıurfalı 69 yetim çocuğa bisiklet ve çeşitli hediye dağıtımı gerçekleştirildi.

Şanlıurfalı ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra Sudan, Somali, Tanzanya Suriye ve Arakan gibi bir çok ülkedeki ihtiyaç sahiplerine temel ihtiyaç malzemesi ulaştıran Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu bu seferde Ülker Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker tarafından bağışlanan 69 bisiklet ve çeşitli hediyeleri Şanlıurfalı yetimlere dağıtımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Giyim ve İhtiyaç Malzemesi Mağazasında gerçekleştirilen dağıtım törenine Şanlıurfa Vali Vekili ve Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Platform Başkanı Osman Gerem'in yanı sıra çeşitli STK temsilcileri ve yetim çocuklar ile aileleri katıldı. Toplantının açılış konuşmalarında Vali Vekili Adem Ünal devlet olarak vatandaşların yanında olduklarını dile getirirken Osman Gerem ise yaptığı konuşmada; ' Yetim çocuklarımızın sevinmesine vesile olan ve aynı zamanda bu çocuklara aylık nakdi yardım gerçekleştiren Ülker Grubu Başkanı Murat Ülker'e , bu hayırda aracı olan Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz'e katılımlarından dolayı da tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum' dedi.

Konuşmaların ardından çeşitli hediyelerin yanı sıra bisikletlerine kavuşan Şanlıurfalı yetim çocuklar bisikletlerine binerek tur attılar. Sevinçleri gözlerinden okunun çocuklar hediyelerden ötürü Ülker Grubu Başkanı Murat Ülker'e ve İnsani Yardım Platformu yönetimine teşekkür ettiler.