Abdurahman Deniz UĞURLU/ Twitter hesabından haberi duyuran AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, paylaşımında programın 3 Ekim 2022 Pazartesi günü gerçekleştirileceğini söyledi. Programa, Genel Başkan yardımcısı Mahir Ünal ve Tarım Bakanı Vahit Kirişci ile birlikte gelecek heyette, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekilleri de katılacak.
Program ile ilgili telefonla ulaştığımız AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cuma Ağaç; İl başkanı Abdurrahman Kırıkçı'nın, çeşitli çalışmalar için Ankara'da bulunduğunu belirtti. İl başkanı Kırıkçı'nın talimatlarıyla program hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Cuma Ağaç şu açıklamada bulundu:
"Buluşma programının en verimli şekilde gerçekleştirilmesi için hazırlıklara başladık. 70 bini aşkın kayıtlı çiftçisi ve ülkemizdeki tarımsal üretimde hatırı sayılır üretim miktarıyla başlardaki yeriyle tarım şehri olan, ilimizde çiftçimizin birinci elden Bakanımız ve Genel Başkanımızla buluşması çok önemli. Yine eğitim başta olmak üzere ilimizdeki tüm sorunların masada olacağı bu buluşmada, parti yetkililerimizi halkımızla buluşturarak, proğramın en verimli şekilde geçmesi için il teşkilatı olarak gerekli organizasyon çalışmalarına başladık. 3 Ekim 2022 tarihinde düzenlenecek buluşmanın Şanlıurfamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum." Dedi.
2023 Seçim çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti, bu doğrultuda "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programlarını düzenliyor.
"2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" ile il il dolaşan AK Partili isimler, sorunları yerinde tespit ederek, çözüm önerileri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuyor.