Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli personel toplantısında Karaköprü Belediyesi personeliyle bir araya geldi. Karaköprü Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen personel toplantısına Başkan Baydilli'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Baydilli, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür ederken aynı şekilde bundan sonra da çalışmalarını ve mücadele etmelerini istedi.
Başkan Baydilli şunları söyledi: '3,5 yıldır çalıştığımız, ilmek ilmek dokuduğumuz Karaköprü'de tekrar aday gösterilmenin gururunu yaşıyorum. Tabi ki bu yaptığımız, çalışmaların, hizmetlerin ve verdiğimiz mücadelenin bir sonucudur. Bunu ben tek başıma yapamam, burada Karaköprü Belediyesi çalışanları olarak bir aile gibi hep birlikte başardık. Benim için görevini en iyi şekilde yerine getiren, ekmeğinin hakkını çıkaran kişi çok değerlidir. Hepimize burada bir görev verilmiş ve bulunduğumuz görevi hakkıyla yapmamız için çalışmamız gerekiyor. Allah'a şükür Karaköprü Belediyesi personeli görevini iyi yapan, görevinin bilincinde olan bir ailedir ki zaten her yıl büyüyen ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilmemiz bu sayededir. Ben tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve işlerinde başarılar diliyorum.'
Başkan Baydilli toplantının ardından birim müdürleri ile kısa bir toplantı gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.