Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın tanıtımı ve turizmin canlandırılması amacıyla Ankara'da düzenlenen ''1. Şanlıurfa Tanıtım Günleri' yapılan açılış töreniyle başladı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve 18-21 Mayıs günleri arasında yapılacak olan etkinliğin açılışına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli açılışın ardından Karaköprü Belediyesi standına geçerek vatandaşları ağırladı ve sohbet etti. Vatandaşlara nar ekşisi ve nar suyu dağıtan Başkan Baydilli, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Karaköprü Belediyesi standını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de ziyaret ederken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a Karaköprü Belediyespor atkısı hediye etti ve nar suyu ikram etti. Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Karaköprü standını ve sergilenen ürünleri beğenirken, yapılan çalışmaların ve projelerin güzel olduğunu dile getirdi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın tanıtımı için önemli bir etkinlik gerçekleştirildiğinin altını çizerken, bu sayede Ankara'daki vatandaşların bir bakıma Şanlıurfa'yı burada tanıdığını söyledi.
Başkan Baydilli şunları söyledi:
"Şanlıurfa'mızı başkentte tanıtacak olan bu etkinliğin düzenlenmesi bizi son derece mutlu etti. Vatandaşlarımız burada yapılan etkinlikler, açılan stantlarla Urfa'nın yöresel özelliklerini görecek ve Urfa hakkında güzel bir bilgiye sahip olacak. Biz de Karaköprü Belediyesi olarak bu etkinlikte yer almak istedik. Vatandaşlarımız standımızı ziyaret ederek hem yapılan ürünleri hem de çalışmalarımızı görme fırsatı elde ediyor. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi standını Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve birçok vatandaş ziyaret ederken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de diğer stantları ziyaret etti.