Haber Merkezi / Düzenlenen yemekte barış ve dostluk mesajı veren Av. Beyazgül, 'Hayırlı bir iş bir araya geldik. Bu anlamlı barışa vesile olan başta AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayı M. Emin Ataş, Hadi Öge ve Hüseyin Polat'a teşekkür ederim. Bu işler gerçekten zor. Ama sonucu böyle güzel oluyor. Ataş ailesinin bu tür anlamlı çalışmalarına devam etmelerini istiyoruz. Büyük bir olgunluk göstererek barıştan, kardeşlikten yana tavır alıp dargınlığa son veren Aişeoğlu ve Ayaz ailelerine de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah eskiden olduğu gibi daha güçlü bir şekilde dostça yollarına devam ederler' dedi.
Aişeoğlu ve Ayaz ailelerinin barışına vesile olan AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayı M.Emin Ataş ise,'Dargınlığı tatlıya bağlayan Aişeoğlu ve Ayaz ailelerine teşekkür ederim. Bu hayırlı buluşmaya katılım sağlayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül', ilçe Belediye Başkan adaylarımıza, kanaat önderlerimize ve tüm dostlarımıza teşekkür ederim' şeklinde konuştu
TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat'ta düzenlenen barış yemeğinde birer konuşma yaptılar.