Yüksel Polat

Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Aslan ve Okul Aile Birliği üyeleri Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı ziyaret etti.

Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Aslan ve Okul Aile Birliği üyeleri Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret toplantısında Şanlıurfa Fen Lisesi hakkında bilgi veren Okul Müdürü Ahmet Aslan yaklaşık 400 civarında öğrencinin eğitim gördüğü Şanlıurfa Fen Lisesi'nin eğitim alanındaki başarılarını anlatarak Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı okullarına davet etti.

Şanlıurfa'nın en başarılı öğrencilerinin eğitim gördüğü Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Aslan ve Okul Aile Birliği Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat 700 bin civarında öğrencinin bulunduğu Şanlıurfa'da eğitimin çok önemli bir alan olduğunu belirterek Haliliye Belediyesi olarak eğitime verdikleri desteğin her zaman artarak devam edeceğinin altını çizdi. Mehmet Canpolat, Şanlıurfa'nın en seçkin öğrencileri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk ve gurur duyacağını belirterek en kısa zamanda okulu ziyaret edeceğini ve Şanlıurfa'nın en seçkin öğrencileri ile bir araya gelmek istediğini belirterek davete memnuniyetle iştirak edeceğini belirtti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Şanlıurfa Fen Lisesi şapkası ve okul kupasını Mehmet Canpolat'a takdim eden Okul Müdürü Ahmet Aslan davetlerini kabul ettiğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.