Haber Merkezi / Yolları açık ve güzel bir Karaköprü sözü ile harekete geçen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ferit Dağdeviren ve beraberindeki heyetle birlikte ilçedeki bozuk, deforme olmuş yolları inceledi.
Özellikle Büyükşehir Belediyesine ait yollardaki sorunları inceleyen Başkan Baydilli ve Genel Sekreter Yardımcısı Dağdeviren, yollardaki bozuklukların bakım ve onarımının yapılması için notlar aldılar.
Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ve vatandaşlara hizmet ettiklerini dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki yolların daha iyi olması için sahada inceleme yaptıklarının altını çizdi.
Başkan Baydilli şöyle konuştu: 'Biz Karaköprü'de sürekli sahadayız, haftanın 3 günü olmak üzere her gün bir mahallemizde geziyoruz ve sorunları yerinde inceliyoruz. Bugün de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ferit Dağdeviren ve ekibiyle birlikte ilçemizdeki yolları inceledik. Büyükşehir belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak yollardaki sorunları gidereceğiz, ihtiyaç dahilinde yeni yollar kazandıracağız.
Büyükşehir belediyemize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte çalışarak Karaköprü'deki vatandaşlarımızın daha fazla rahat yaşamalarını, ilçede özellikle yollarda sorun yaşamamalarını sağlayacağız.'
Başkan Baydilli sürekli sahada olup sorunlara çözüm üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.