Yüksel POLAT / Uzun yıllardır Şanlıurfa'da eğitim alanında başarılı çalışmalara imza atan Yöntem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, Kolejin Basın ve Kurumsal İletişim koordinatörü Mehmet Emin Kuş ile birlikte 24 Temmuz Basın Bayramı tebriklerini iletmek üzere yeni yerine taşınan gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
Yazı İşleri Müdürümüz Veysel Polat ile bir araya gelen Yıldırım, 'Güçlü, tarafsız ve bağımsız bir basın, ülkemizin sağlıklı yarınlara ulaşımı noktasında hayati önem taşıyor. Günümüzde sosyal medyanın da gelişimiyle insanlar yoğun bir bilgi kirliliğine maruz kalıyor. Bu kirli bilgi de kontrollü bir şekilde yayılarak toplum üzerinde çeşitli algılara sebebiyet veriyor. Bu anlamda işini meslek etiği çerçevesinde icra eden tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı tebrik ediyoruz. Sorumlu yayıncılık anlayışıyla 22 yıldır Şanlıurfa Yerel Basınında örnek bir duruş sergileyen GAPGündemi Yayın ailesine teşekkür ediyoruz' diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAPGündemi Yazı İşleri Müdürü ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise toplum üzerinde oluşturulan algı operasyonlarının ancak eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirilerek aşılacağını vurguladı. Genç nüfusun, yaşadığı ülkenin geleceği olduğunu aktaran Polat, 'Gençlerimize kaliteli bir eğitim sunabilirsek, onları donanımlı bir şekilde yetiştirip sağlam temeller almalarını sağlayabilirsek ülkemizin geleceğini güvenle tesis etmiş oluruz. Yerele eğilecek olursak Şanlıurfa'nın 700 binin üzerinde öğrenci nüfusuna ev sahipliği yaptığını görüyoruz. Başarı sıralamalarında yıllardır sonlardayız. Gerek devlet okullarında gerekse özel okullarda kaliteli eğitime ve eğitim kadrolarına ihtiyaç olduğu bir gerçek. Sizler bu anlamda çok önemli bir sorumluluğu yüklenmiş bulunmaktasınız' diyerek Yöntem Koleji ekibine eğitim çalışmalarında başarılar diledi.