Karaköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Metin Baydilli Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında Tüm İslam âleminin Berat gecesini tebrik ederken, bu gecenin rahmet, mağfiret ve bereketinden faydalanılması dileğinde bulundu.

Başkan Baydilli mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Bu mübarek gece, Yüce Allah'ın affına ve merhametine sığınmak, günahlardan arınmak ve manevi bir tazelenme için bir fırsattır. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, sevgiye her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde, bu gecenin vesilesiyle birbirimize daha da yakınlaşmalı, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakmalıyız.

Mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat gecesi, Gazze’deki katliamların sona ermesine, oradaki mazlumların felaha erişmesine vesile olsun. Bu gece edeceğimiz dualar zordaki Müslüman kardeşlerimizin huzur bulmasını, huzur ortamının hâkim olmasını sağlasın.

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfalı ve Karaköprü hemşerilerimin, İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Kaynak: GAPGündemi